OMA AIA ÕUNAMAHL TEEB TERVEKS!

Parim, hoolikalt valitud varustus õunamahla tegemiseks

mahla pressimine õigete vahenditega on lihtne

  1. kogu õunad kokku
  2.  
  3. pane nad õunapurustajasse ja siis mahlapressi
  4. ongi naturaalne ja tervistlik õunamahl valmis

Õunauputus tabab alati ootamatult. Parim viis sellest võidukalt välja tulla on - pressida õunamahla.

Ärge kartke, et see on keeruline ja raske tegevus. Kui Teil on õunad olemas, siis kõike muud saab meie käest. Pakume vahendeid nii väikese koduaia pidajale kui väiketootjale, nii purustamiseks, pressimiseks, pastöriseerimiseks kui säilitamiseks. Mahlapressi ja purustaja soetamine on investeering aastateks. Neid võib soetada ühiselt koos pere, naabrite või sõpradega ning hiljem üksteisega jagada.

Värske õunamahl säilib külmas 3-4 päeva. Kui soovite mahla talveks säilitada, siis tuleb seda pastöriseerida ja ​villida ​pudelitesse ​või bag in box mahlakottidesse​. Pastöriseeritud õunamahl säilib vähemalt​ 12 kuud.