Ava menüü

Pastörisaatorid õliküttel 400 - 2000 l/h

Automaatsed õliküttel pastörisaatorid tootlikusega 400 - 2000 l tunnis:

  • PA 400-RWT-O 
  • PA 600-RWT-O 
  • PA 1000-RWT-O 
  • PA 2000-RWT-O 

Tehnilised andmed

 PA 400-RWT-O

 PA 600-RWT-O

 PA 1000-RWT-O

 PA 2000-RWT-O

Tootlikkus  

 400 l/h

 600 l/h

 1000 l/h

 2000 l/h

Võimsus  

 35 kW

 55 kW

 90 kW

 180 kW

Voolutarve  

 1,4 kW / 230V / 16A

 1,1 kW / 230V / 16A

 1,1 kW / 230V / 16A

 1,8 kW / 230V / 16A

Kütteõli tarbimine  

 3,5 kg/h

 5,5 kg/h

 10 kg/h

 19 kg/h

Pikkus  

 960 mm

 1400 mm

 1400 mm

 1715 mm

Laius  

 960 mm

 900 mm

 900 mm

 900 mm

Kõrgus  

 1850 mm

 1830 mm

 1830 mm

 1890 mm

Kaal  

 360 kg

 330 / 430 kg

 350 / 430 kg

 492 / 600 kg

















Automaatne õliküttel õunamahla pastörisaator spiraalse soojusvahetiga ja mahla temperatuuri täpse reguleerimsega. Pastörisaator on varustatud kuuma vee tsirkulatsioonipumbaga ja toormahla toitepumbaga. Kombinatsioonis villimisseadmetega MBF500 või MBF750 on pastörisaator villimisseadme poot juhitav. Pastörisaator sätib oma jõudlust vastavalt villimisseadme töö kiirusesele. Seega on välistatud mahla ülekuumenemine või villimisseadme vahemahuti ületäitmine.

Pastöriseerimine hävitab riknemist põhjustavad miksroorganismid, kaasa arvatud pärmseened, ning hoiab ära nii õunamahla riknemise ning võimaldab neid pikemalt säilitada. Isegi täiuslik, värskelt pressitud ja kiiresti töödeldud mahl võib väga lühikese aja jooksul mikroorganismide (seente, pärmi või bakterite) tõttu kannatada saada ning oma kvaliteedi kaotada. Seepärast on vajalik toorest mahla enne selle hoiustamist töödelda, kasutades pastöriseerimist.

Pastöriseerimine on kuumtöötlemine, mis põhjustab toiduaines minimaalseid keemilisi, füüsikalisi ja organoleptilisi muudatusi. Madalast pH väärtusest tulenevalt on võimalik toore mahla eluiga pikendada temperatuuril alla 100° C. Temperatuur (tavaliselt 75-80° C) ja soojendamise kestus deaktiveerivad mikroorganismide ning ensüümide arengut. Samas on oluline jälgida, et mahla ei kuumutata üle (temperatuuril üle 80° C või kauem kui ettenähtud), kuna sellisel juhul võib rikkuda mahla maitse.


Lae alla tooteleht:
 



Pastörisaatorid õliküttel 400 - 2000 l/h