See veebileht kasutab küpsiseid. Küpsised on vajalikud veebipoe ostuprotsessi korrektseks toimimiseks. Jätkates meie veebilehe kasutamist ilma oma veebibrauseri seadeid muutmata nõustute meiepoolse küpsiste kasutamisega.
Pesuseade - elevaator - purustaja koosneb pesuvannist, vertikaalsest elevaatorist ja purustajast RM 40. Võimalikud pakkpressiga või lintpressiga versioonid.
Tehnilised andmed
Tootlikkus
3000 kg/h
Võimsus
elevaator 2,2 kW, purustaja 4,0 kW
Voolutarve
400V / 16A
Vastuvõtu
kõrgus
800 mm
Väljastuskõrgus
1250/1260/1460 mm
Puhta
vee ühendus
½" sisekeere
Musta
vee äravool
2" väliskeere
Materjal
1.4301 / AISI 304
Purustaja
riivid komplektis
12 mm
Pikkus
2000 mm
Laius
700 mm
Kõrgus
2200 mm
Kaal
285 kg
Puuviljad sisestatakse seadme pesuvanni, kust need liiguvad elevaatori torusse. Elevaatori torus loputatakse viljad puhta veega ning transporditakse need otse purustajasse. Purustajas peenestatakse viljad raske rootori abil ning seejärel lastakse mass läbi riivist. Riivi on võimalik vahetada vastavalt puuviljade tüübile, et optimeerida massi konsistentsi ning saada viljadest kätte rohkem mahla.
Pesuseade-elevaator-purustaja WA LC40 on saadaval kahes kombinatsioonis- pakkpressiga või lintpressiga. Kombinatsioonis lintpressiga on seadme töö juhitav lintpressi doseerimiskasti tasemeanduri poolt, mis tagab sujuva tööprotsessi lintpressi erinevatel kiirustel. Kombinatsioonis pakkpressiga doseerib purustaja täpse massi koguse iga kihi jaoks doseerimiskastist, mis asub purustaja küljes.
Purustajat on võimalik pöörata
90° kraadi ulatuses, mis võimaldab asetada elevaatori ja pressi üksteise suhtes nurga alla.
Purustajate puhul on vajalik viljad eelnevalt loputada puhta veega ning seejärel viljad purustaja lehtrisse kallutada. Pesur-elevaator-purustid sobivad suurema tootmismahuga liinidele, kuna aitavad hoida kokku aega viljade transpordi pealt pesuseadmetest purustajatesse ning võimaldavad seejuures suuremat läbilaskevõimet. Seadmed pesevad puu- või köögiviljad ning samas seadmes saavad viljad ka koheselt purustatud. Seejärel on viljamass valmis pressimiseks.