- Mahuti maht: 110l
- Mahuti läbimõõt: 44 cm
- Mahuti kõrgus: 76,5 cm
- Mahuti kaal: 10 kg
- Pastörisaatori võimsus: 3200 W
- Pastörisaatori pinge: 220 V / 16 A
- Pastörisaatori mõõdud: 19 x 28 x 72 cm
Speideli 110-liitrine mahuti sobib nii mahla pastöriseerimiseks kui ka pikaajalisemaks hoidmiseks. Mahla kuumutamine toimub elektrilise pastörisaatori abil. Pastörisaator - keeduspiraal asetatakse mahutisse ja ühendatakse vooluvõrku. Mahla pastöriseerimiseks piisab selle kuumutamisest 78° C kraadini. Sõltuvalt mahla ja ümbritseva keskkonna temperatuurist võtab 110-liitri mahla kuumutamiseks mahutis umbes 2,5 tundi.
Mahutitel on õlitihendiga õhukindel ujuv kaas.
Tänu sellele ei lähe pastöriseeritud mahl käärima ning säilitab oma maitse. Vaseliiniõli valatakse mahla või veini peale- õli moodustab joogi peale kihi, mis ei lase õhul mahlaga
kokku puutuda ning kaitseb jooki käärimise eest. Kasutades õlitihendiga ujuvat
kaant, säilib ka õunamahl värskena üle mitme kuu. Õli jääb alati mahla pinnale,
kuna see on mahlast kergem ning seeläbi ei segune mahlaga.
Mahuti ei pea olema ääreni täidetud. Õlitihendiga
kaas ujub vahetult mahla pinnal ning langeb alla vastavalt mahla tasemele.
Lisaks õlitihendiga kaanele asetatakse mahuti peale teine õhutusavaga kaas, mis
kaitseb paagi sisu tolmu eest.
Mõistagi võib mahutit kasutada ka ainult mahla kuumutamiseks, villides mahla seejärel kas pudelitesse, purkidesse või Bag-in- Box pakendisse. Mahuti alumises osas asub kraan.