Speidel pakub roostevabast terasest mahuteid, mis on mõeldud õunamahla pastöriseerimiseks ja pikaajaliseks säilitamiseks. Need mahutid on saadaval erinevates suurustes:
peale pastöriseerimist on mahla säilitamiseks kaks võimalust:
bag-in-box pakendamine
Üks levinumaid meetodeid on pärast pastöriseerimist mahl villida bag-in-box pakenditesse. See on käepärane lahendus, mis võimaldab mahla mugavalt transportida ja säilitada. bag-in-box pakendis on mahl kaitstud õhu eest, mis tagab pika säilivusaja ja värskuse.
Õlitihendiga kaas
Teine võimalus on hoida mahla samas pastöriseerimispaagis, sulgedes kaane õlitihendiga.
Mahutil on õlitihendiga õhukindel ujuv kaas.
Kui pastöriseerimine on lõppenud, valatakse paagi pinnale vaseliiniõli (1 liiter kuulub komplekti ning vajadusel saab alati juurde tellida), mis moodustab õhukindla kihi mahlapinna ja õhu vahele. Õli takistab õhu sattumist mahlaga kokkupuutesse ja hoiab ära käärimise, säilitades mahlale värskuse ja maitse isegi mitme kuu jooksul. Õli jääb pinnale, kuna see on mahlast kergem, ja ei sega mahlaga.
Tänu sellele ei lähe pastöriseeritud mahl käärima ning säilitab oma maitse. Juba vanad roomlased kasutasid veini säilitamiseks õli, valades seda õhutiheda kihina veini peale- õli moodustab joogi peale kihi, mis ei lase õhul mahlaga kokku puutuda ning kaitseb jooki käärimise eest. Kasutades õlitihendiga ujuvat kaant, säilib ka õunamahl värskena üle mitme kuu. Õli jääb alati mahla pinnale, kuna see on mahlast kergem ning seeläbi ei segune mahlaga.
Mahuti ei pea olema ääreni täidetud. Õlitihendiga kaas ujub vahetult mahla pinnal ning langeb alla vastavalt mahla tasemele. Lisaks õlitihendiga kaanele asetatakse mahuti peale teine õhutusavaga kaas, mis kaitseb paagi sisu tolmu eest.